Google tuo Android-pelit Windowsille

Google Play Gamesin beetaversio on rantautunut nyt myös Suomeen. Tarjolla on tällä hetkellä noin 100 peliä, mutta Google tekee jatkuvasti yhteistyötä kehittäjien kanssa tuodakseen lisää pelejä tarjolle. Pelejä optimoidaan tietokonetta varten ja Google-tilin avulla niissä edistyminen sykronoituu eri laitteiden kesken. Lisätietoja ohjelman käytön aloittamisesta Googlen ohjesivuilla.

Counter-Strike ja totuus sodasta

Köyntteri on yksi maailman suosituimmista peleistä, ja se on ollut aina erittäin suosittu ajanviete myös Venäjällä. Kun Ukrainassa alkaneen sodan jälkeen Venäjä on estänyt kansalaisiltaan pääsyn useille länsimaisille sivustoille ja sosiaaliseen mediaan, syntyi idea uuteen Counter-Strike -karttaan, jonka avulla ujutetaan todellisia sotauutisia ja tietoa sodan tapahtumista Venäläisille. (Lähde: Helsingin Sanomat)

Four-Byte Burger

Stuart Brown esittelee pikselitaideteoksen, joka on hänen suosikkinsa – Jack Haegerin tekemän kuvan hampurilaisesta ja disketistä vuodelta 1985. Jack oli Commodoren taiteellinen johtaja ja tuotti paljon digitaalista taidetta laitteen alkuaikoina. Varhaisissa piirto-ohjelmissa ei ollut aina tallennusominaisuutta, joten luoduista taideteoksista täytyi ottaa monitorin ruudulta kuvakaappaus lehtiin tai oppaisiin painettavaksi, ja alkuperäiset teokset katosivat. Stuart luo kärsivällisesti ”neljän tavun purilaisen” digitaalisesti uudelleen vanhassa ulkoasussaan ja siirtää sen vanhan Amiga 2000:n ruudulle.