Black Friday -tarjouksia 2022

Black Friday eli musta perjantai on suosittu ostospäivä, jota vietetään marraskuun loppupuolella.  Se on lähtöisin Yhdysvalloista, jossa se on perinteisesti avannut kauppojen joulusesongin ja ollut monelle kaupalle vuoden suurimpia myyntipäiviä, jolloin kaupat myös pitävät ovensa avoinna tavallista pidempään. 2000-luvulla Black Friday on rantautunut myös Suomeen.

Nykyään moni kauppa jatkaa Black Friday -kampanjaa koko viikonlopun ajan Black Weekend -nimellä tai aloittaa sen jo edellisen viikon Black Week -tarjouksilla. Etenkin verkkokaupoissa tarjoukset jatkuvat usein vielä seuraavan maanantain ajan, jolloin vuorossa on Cyber Monday.

Tässäpä jotain Black Fridayn / Black Weekin tarjouslinkkejä. Cyber Monday koittaapi hetimmiten mustan perjantain jälkeen, ja sen tarjouksiakin saattaa tähän ilmaantua, tai sitten ei.

Hintojen ja alennusten kanssa tulee olla tarkkana. Todelliset alennukset eivät useinkaan vastaa sitä, mitä isolla kirjoitetut prosentit antavat ymmärtää. Hintojen vertailu eri liikkeiden välillä kannattaa ja netistä löytyy tähän useita sivustoja. Esimerkiksi hinta.fi -palvelu listaa tekniikkatuotteita, joissa hinta tippunut -5 % tai enemmän. Tuloslistaa voi rajata kaupan, tuotekategorian, valmistajan, hinnan tai tarjousprosentin mukaan ja järjestellä eri tavoin.

Sekalaisia linkkejä kotimaisten verkkokauppojen kampanjasivuille:

Kerro ajatuksesi.